boekingssysteem online

Levert jouw boekingssysteem je meer gasten én meer tijd op?

Welkom bij De TijdFabryk! Ik ben gespecialiseerd in het inrichten en beheren van boekingssystemen en andere boekingssoftware voor recreatiebedrijven, bootverhuurbedrijven en andere gastvrijheidondernemers. Ik begrijp hoe belangrijk het is om een soepel en efficiënt boekingsproces te hebben en daarom bied ik je mijn expertise aan om jouw bedrijfsvoering te optimaliseren.

Ik heb ruime ervaring met diverse boekingssystemen en boekingssoftware voor camping, zeilschool of bootverhuur, waaronder Tommy Booking Support, 123boeken.nl en AddRental. Ik ben op de hoogte van de functionaliteiten van deze systemen en weet hoe deze op maat kunnen worden ingericht voor jouw bedrijf. Zo ben jij verzekerd van een boekingssysteem dat naadloos aansluit op jouw behoeften en dat optimaal functioneert.

Technische kennis gecombineerd met praktijkervaring

Wat De TijdFabryk uniek maakt, is dat ik niet alleen de technische kennis heb, maar ook de praktijkervaring. Na mijn eerdere ervaringen in het bedrijfsleven als HR functionaris en Functioneel Beheerder ben ik inmiddels een aantal jaren aan het werk als frontdesk medewerker en campingbeheerder. Hierdoor weet ik precies wat er nodig is om het boekingsproces soepel te laten verlopen naar je gasten toe, en hoe ik jou hierbij het beste kan ondersteunen.

Systeem implementatie, training en onderhoud

Of het nu gaat om het inrichten van een nieuw boekingssysteem of het optimaliseren van een al draaiend systeem, ik bied je een uitgebreid scala aan diensten. Zo kan ik je helpen bij het implementeren van het systeem en het integreren van de software in jouw website, het trainen van jouw medewerkers en het bieden van support en onderhoud. Zo kun jij je richten op de kernactiviteiten van jouw bedrijf en de tevredenheid van jouw klanten.

Belangrijkste voordelen:

  • Kennis van en ervaring met diverse boekingssoftware en andere geautomatiseerde systemen
  • Hands-on ervaring als receptionist / beheerder / baliemedewerker
  • Kennis van de gastvrijheidssector, recreatie en watersport
  • Ervaring met het trainen en opleiden van medewerkers
  • Deskundig in het laten aansluiten van je software oplossingen op jouw werkproces

Kortom, als jij op zoek bent naar een partner die jou kan helpen bij het inrichten en beheren van boekingssystemen en boekingssoftware, dan ben je bij De TijdFabryk aan het juiste adres. Ik bied jou de technische expertise en praktijkervaring die nodig zijn om jouw bedrijfsvoering te optimaliseren en jouw klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Meer weten?

Neem vandaag nog contact met me op om te bespreken hoe ik jou kan helpen bij het beheren van jouw boekingsprocessen.

 

Stuur bericht